miércoles, 22 de mayo de 2013

Recerca de documentals

- Educacion emocional para la família.
http://blip.tv/aire/educaci%C3%B3n-emocional-para-la-familia-3275850

Aquest documental ens mostra 7 escenes que són:
-    La falta de normes.
-    Enveja
-    Culpa
-    Temps especial
-    Baralles entre germans
-    Inseguretat i dependència
-    Reforços sense “però”
Cada escena està dividida en dues parts; una on surt el principi un punt vermell, i l’altre que surt al començament un punt verd. El punt vermell ens mostra la escena que seria una mala intervenció cap els fills per part del pare. El punt verd seria tot el contrari del primer;  es mostra la que hauria de ser una bona intervenció. 
Penso que aquest documental és un bon element per mostrar, ensenyar, i reflexionar  als pares. Considero que està molt ben enfocat, i que com a espectadors ens fa reflexionar sobre l’educació emocional dins les famílies. Utilitza diverses estratègies que permeten a la família tenir una bona comunicació i respecte mutu.
Tècnicament penso que el muntatge és creatiu i entenedor. Pel que fa a la càmera les imatges són nítides i clares, amb un zoom adequat.

- Información  sobre detección y tratamiento de los piojos .


http://ampavirgendelrosario.blogspot.com.es/p/videosdocumentales.html

Aquest documental parla de que són els polls. Ens comenta de cóm es poden tractar, cóm es poden detectar, fer front a ells, quin tipus hi ha, cóm s’incuben, quins productes són els millors, i sobretot cóm s’ha de fer  a les escoles per a que la infestació desaparegui, i quines intervencions s’han de fer.
Per altra banda, considero que aquest documental és molt interessant per a les famílies ja que els poden ajudar a enfrontar contra aquest problemes. A més pot està dirigit a les escoles perquè, en algun moment del documental, ens fa menció  sobre com tractar-les a les escoles.
Pel que fa al muntatge del documental, penso que està ben estructurat, ja que ens permet observar el que ens vol dir de manera seqüenciada. A més, esta complementada de preguntes on són contestades per una especialista. El fet de que estigui subtitulat permet ajudar a comprendre millor. A part d’això mostra exemples ho fan més entenedor.


1.1.    Cerca i accedeix a dades i recursos existents a l’hora de resoldre les activitats, tasques i situacions que es plantegen al Pràcticum i a l’assignatura: penso que aquesta és la competència que he utilitzat perquè he hagut de fer una recerca per la xarxa per informar-me més de les competències. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario