lunes, 10 de junio de 2013

Valoració de les competències assolides, i del Blog

Valoració de les competències assolides.

Avui en dia se requereix tenir millors coneixements, sistematitzar constantment múltiples habilitats professionals, processos més reflexius i integrals, una clara apreciació i diferenciació entre lo general y lo específic de cada situació, tenir en compte el per a qui i amb qui i mantenir una actitud comprensiva de ser competent amb el propòsit de promoure els aprenentatges d’altres.
Per tant, aquestes competències que hem anat treballant durant el curs, m’han pogut fer reflexionar de coses que , al més segur, per mi sola no hagués reflexionat. Es tracte de cercar, a partir de la competència desitjada, la millor manera de fer les coses. Algunes d’elles no han estat emprades perquè no s’ha donat el cas amb la manera que jo treballo. Altres s’han repetit molt, perquè són competències, que d’alguna manera, he treballat i les tinc pràcticament assolides. Suposo, que durant les segones pràctiques del grau, podré i intentaré aplicar-les totes. A més durant, després s’han de anar aplicant les competències.

Valoració del Blog:

Per altra banda, el blog ha estat una eina nova per a mi. M’ha ajudat utilitzar aquesta nova eina tecnològica, que mai havia utilitzat. A més, penso que és un bon recurs per poder reflexionar sobre moltes coses, a més de etiquetar les competències, i una manera de mostrar a l’altra gent el que penso. El fet de poder comentar a l’altra gent, i que et comentin al teu blog, fa que hi hagi una interacció  que pot ser molt bona per valorar moltes coses.

No hay comentarios:

Publicar un comentario