miércoles, 6 de marzo de 2013

Narració d'una observació.

Dia 15 de març del 15-03-2010

A les 9 entrem dins l’aula i rebem tots els infants. Mentre hem present als infants, i esperem a que arribin tots. Alhora contem un conta de Sant Antoni que ha portat un company(Sebastià).
A les 9:30 arriba el bus per anar a psicomotricitat. Fem un tren i ens dirigim cap el bus. Na Petra i jo  pugem els infants dins el bus i els fem asseure als seients, aprenem a  que quan anem amb vehicle ens em de posar el cinturo de seguretat. Partim cap Olímpic cor, que és on fem psicomotricitat. Allà llevem el cinturó als infants i els baixem del bus. Entrem al gimnàs on ens espera la recepcionista. Després davallem les escales de dos en dos. Finalment entrem dins la sala de psicomotricitat i esperem a la monitora.
A les 10:00 comencem la psicomotricitat. La monitora fa asseure als infants a la paret i posa uns pals que fan de “barrera”. Quan els posa els fa nombrar els colors blau, groc, vermell. Seguidament els dona les peces de joc de construcció, i m’entres ella prepara el circuit amb el material adequat. Quan l’ha acabat de preparar fa arraconar els materials de construcció i després lleva els pals i els infants ja poden fer el circuit lliurement i expressar-se com vulguin. M’entres nosaltres els observem i si ens demanen alguna petició als ajudem. Finalment la monitora diu que han de arraconar i els infants ens ajuden. Després es tornen asseure a la paret i la monitora col•locà els coixins i la música suau per a que els infants es posin en cada un d’ells i es relaxin (llums apagats). Això fins que acaba la música.
A les 11:00 ens acomiadem per anar-nos a l’escoleta.  Agafem el bus un altre cop: pugem els infants al bus, posem el cinturó i ens anem a l’escoleta. Després arribem baixem del bus i entrem a l’escoleta.
A les 11:10 anem, a berenar. Ens asseiem a l’estora i els repartim la fruita(plàtan, pera i poma fets a trossos) per a tothom i dues quelitas per tots. En Ramón li donem unes altres galetes que no tinguin gluten.
A les 11:30 comencem a canvia els bolquers: persona clau(na Petra té els més petits, i n’Aina té els més grans). M’entres els altres infants juguen a les disfresses de perruques on cadascun d’ells agafava la que vol.
Alguns infants queden a dinar i devers les 12:00 se’n van al menjador.
A les 12:30 hem posava a una taula amb dues cadires i cridava de amb un amb un a cada infant per ordre de llista per fer un dibuix lliure per posar-lo dins el bolletí, i donar-los en els pares.
També en aquesta hora comencen a venir a cercar a alguns infants. Quan venen a cercar-los els hi donem la jaqueta i la motxilla i ens acomiadem de cada un d’ells.
Devers la 13:30 ja només queden alguns infants on s’agrupen tots a la mateixa aula.
Alguns els venen a cercar a les 4:30 i  els portem a dormir.
A partir de les 14:00 només queda un infant despert aprofitem per  preparar la feineta per els infants, i si em de decorar i arraconar alguna cosa. I fins a les 16:00.

No hay comentarios:

Publicar un comentario