miércoles, 17 de abril de 2013

Perquè m'han agradat aquestes experiències?

La llum:
A través de la llum podem ensenyar diferents coses als nostres infants, com per exemple; l’ombra, les diferents lluminositats, reflexions del la llum dels diferents climes metodològics.
D’aquesta manera podrem treballar la mirada sobre els objectes, prendre consciència  del petit detalls de les coses, els reflexes, les descomposicions, les projeccions transparències...
Primer de tot, penso que aquesta experiència és molt gratificant pels infants de 0-3 anys. Amb ella poden aprendre moltes coses d’una manera molt original i motivadora per als més petits.  És poden arribar a treballar, les formes, el traç, operacions...
M’ha agradat molt perquè em recordo que l’any que vaig fer una programació, vaig pensar una activitat per fer amb la llum. Només se’n me varen ocorre dues que en varen agradar molt, però ara llegint aquesta experiència i cercant altres coses sobre la llum, he pogut observar que n’hi ha un munt per fer i que, a més, són molt originals.
Treball en equip:
Amb diferents coses de la vida quotidiana podem arribar a aprenentatges molt significatius com és el treball en equip. Per exemple un dia que plou, el paraigües que porta un infant, podem prendre la decisió de anar a fer una volta sota la pluja compartint un paraigües amb el nostra company.
Aquesta experiència m’ha agradat perquè penso que treballar amb equip és molt important pels nostres infants per així fomentar la cooperació, la amistat, la confiança, la coordinació  i la decisió. Com diu l’experiència, no ens adonem compte i el treball en equip es pot fer amb una simple idea del dia a dia.
Mòbils i murals amb materials de l’abast.
Amb diferents materials que en mostra na Cristina Mas, es poden fer diferents mòbils que  són molt originals i molts vistosos, així com també murals.
M’agrada molt aquesta experiència, perquè els materials de l’abast del nostre dia a dia, no només serveix per fer activitats com joc heurístic, panera dels tresors, o caixes d’experimentació, sinó que també per fer produccions artístiques com poden ser els murals o els mòbils per decorar i donar vida a la nostra aula.

1.3 accedeix altres blogs i experiències per tal d’ampliar la nostra formació: hem hagut d’accedir a diferents experiències per poder saber més coses de la nostra feina i a més accedir a altres blogs.
2.7 Reflexiona sobre els seus errors i cerca maneres de millorar la seva actuació professional : en els casos que he explicat del que havia fet coses de la meteixa temàtica, però que amb ajuda d’altres reflexió d’altres experiències podré millorar la meva actuació professional.

No hay comentarios:

Publicar un comentario